Over


Karen Bikker

Christencoach

Mijn naam is Karen Bikker. Ik ben 38 jaar, getrouwd met Marco en we hebben 4 kinderen. Ik hou ervan om samen te zijn. Met mijn gezin, familie, vrienden. 
Meer dan 15 jaar heb ik in de GGZ gewerkt. Op verschillende plekken, in verschillende functies. Totdat ik merkte dat ik dat niet meer met mijn hart deed. Ik nam een rigoureus besluit en stopte met werken. In die tijd verloor ik ook mijn moeder. Een periode van verdriet en rouw. Maar hoe doe je dat? Rouwen en weer verder leven? En hoe kom je er achter van welk werk je wel echt blij wordt? Wie ben je als je niet meer werkt? Allemaal vragen waar ik een tijd mee heb rond gelopen. 

Ik ben de bijbelschool van Vrij-zijn gaan doen. Daar heb ik echt geleerd dat je identiteit ligt in hoe God naar je kijkt. Dus: niet in wat je doet of meegemaakt hebt. Ik ben geliefd en aanvaard. En gemaakt om het goede nieuws door te geven! Daarom heb ik de coachingsopleiding gedaan bij Carianne Ros, van Total Balance. Daarmee heb ik een prachtige methode in handen om vrouwen zoals jij verder te helpen! Zodat jij ook weer tot zegen kan zijn voor een ander. Op jóuw manier!

Mijn missie is om vrouwen te helpen weer in de rust te komen. Te leven vanuit het hart. Daarom ben ik ook de Aroma Touch Massage er bij gaan doen. Omdat ik geloof dat het belangrijk is om af en toe wat tijd voor jezelf te nemen, stil te staan en van daar uit er weer te kunnen zijn voor je omgeving!