Coaching

Verleden-heden-toekomst

Wil jij voor eens en voor altijd afrekenen met nare gebeurtenissen uit je verleden? Of patronen doorbreken en je destructieve gedachten leren te vervangen door gedachten van waarheid? Gods waarheid? Dan is dit traject zeker iets voor jou!

Als gecertificeerd Total Balance Coach werk ik aan de hand van een prachtig werkboek*

We beginnen met een intake waarin duidelijk wordt waar jij aan wil werken. Jij gaat aan de slag met je verleden. We gaan erachter komen wat jou heeft gemaakt tot de vrouw die je nu bent! Er is ruimte voor verdriet, boosheid of andere gevoelens. En we werken toe naar het punt waarop je kan zeggen: “Ik ga er een streep onder zetten, en ga vol hoop uitkijken naar de toekomst!”

Dan gaan we verder en kijken we wie jij bent in het heden. Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat is je liefdestaal? Hoe ontspan je? Waar geniet je van? Of, wat kost jou juist veel energie?

Op deze manier heb jij prachtig in beeld wie je bent, wat je kan, en wat jouw helpt om niet opgebrand te raken en vol energie te zijn!

Als laatste gaan we nadenken over hoe jij de toekomst ziet. En – niet onbelangrijk- hoe jij je doelen gaat behalen!

Als je dit traject hebt doorlopen heb je een schitterend boekwerk waarin je alles ook nog eens rustig na kan lezen. Helemaal op maat gemaakt! Speciaal voor jou!

Kort maar krachtig

Heb jij het gevoel dat je lekker in het leven staat, maar toch eens zou willen sparren met iemand over waar je nu eigenlijk heen wil? Heb je het gevoel voor een verandering te staan, maar je weet niet precies welke kant je op moet?

In een paar sessies kunnen we in beeld brengen waar jouw kwaliteiten liggen en wat jij nodig hebt om maximaal te kunnen bloeien!

Je neemt een mooi en persoonlijk overzicht mee naar huis waar jij zeker mee verder kan!

Verleden-Heden-Toekomst
64.95
  • – Intake (60min) €64,95,
  • – Vervolgsessie (60min) €64,95,-
  • *Het werkboek heeft een waarde van €15,00,- en krijg jij van mij!
Kort maar krachtig
99.95
  • – Per sessie (90min) €99,95